www.teoforum.net

Kohtaamisfoorumi ihmisille, jotka haluavat erottaa ajatuksissaan totuuden epätodesta ja jotka haluavat käyttää voimiaan ihmiskunnan ja muun luomakunnan hyvää elämää edistäviin tekoihin.

... Polkuja hengellisyydestä henkiseen kasvuun…
AjankohtaistaTapahtumakalenteriYhteystiedot


ElämänOpisto ry

Yhdistys on aloittanut toimintansa syksyllä v. 1993 ja se on merkitty yhdistysrekisteriin 2.2.1995.

Yhdistyksen kotipaikka on Kuopio.

Säännöissä yhdistyksen tarkoitukseksi ja toiminnan laaduksi on kirjattu seuraavaa:

”Yhdistyksen tarkoituksena on luoda toimintakeskus ja kohtauspaikka ihmisille, jotka haluavat edistyä ihmisen ja luonnon tuntemisessa, kasvaa ihmisinä ja käyttää fyysisiä, sielullisia ja henkisiä voimiaan ja kykyjään aikamme ongelmien ratkaisemiseen ja elämisen tapojemme kehittämiseen niin, että Suomessa ja planeetallamme säilyvät elämisen arvoiset olosuhteet myös jälkipolville.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää luentoja, kursseja, näyttelyjä ja konsertteja.

Toimintaa on viime vuosina pyöritetty yhteistoiminnassa, Forum Humanum Nordicum -yhteistyöryhmän nimissä. - Yhteistyössä ovat olleet mukana ElämänOpiston ohella Teosofinen Seura, Ruusu-Risti ja Kuopion Parapsykologinen seura.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä järjestää asianomaisella luvalla arpajaisia ja myyjäisiä. - Yhdistys voi omistaa toimintaansa varten irtainta ja kiinteää omaisuutta sekä ottaa vastaan vuokratuloja. - Yhdistys voi harrastaa maailmankatsomuksellisen kirjallisuuden kustannus- ja myyntitoimintaa. - Yhdistys voi myöntää stipendejä toimintoihin, jotka ovat toiminta-ajatuksen mukaisia.”